:: La Ràdio:

Història:


2002.- Un grup de joves es reuneixen al bar Versalles de Sant Andreu amb el somni de crear una Ràdio pel barri Sant Andreu de Barcelona. Però tot es queda en això, un somni, ja que es necessiten molts permisos, llicències, un local i equips d'alta freqüència, és a dir; molt capital per a iniciar un projecte tant ambiciós. La idea de crear una emissora Dance a Sant Andreu es quedava aturada.


2003.- Es donava a conèixer el nom de Santandance participant a la festa major de Sant Andreu del 2003 (també utilitzat prèviament per a Dj Jaumix en un programa temporal radiofònic), gràcies a una festa de presentació dins de l'Envelat de la Festa Major. Seria aleshores el primer lloc on es donava a conèixer en públic el nom de Santandance.


2004-2010.- Durant aquest període se segueix participant a la festa major de Sant Andreu de forma regular dins de l'envelat però amb una repercussió bastant fluixa fins que al 2010 es decideix donar una nova imatge a la festa, sortint als Jardinets de Can Fabra. A més s'aconsegueix des del 2009, actuar a la Festa Major de la Sagrera amb el nom de Jardins Dance consolidant-se com a discomòbil jove.


2011-2015.- La festa Santandance a Sant Andreu es consolida i adquireix un èxit indiscutible, i tot i passar per diferents espais del barri, Jardinets de Can Fabra, Sant Adrià amb Segre (actual Escola Can Fabra) i finalment Plaça Orfila, el públic respon de forma excel·lent, fet que propicia reprendre un somni. En aquest període també actuem al barri del Congrés amb la festa Dj's al Congrés. A més es participa en diferents esdeveniments i festes privades.


2016.- L'1 de juny, es posa en marxa, per fi, l'esperada emisora online Santandance Ràdio, dins del Santandance Grup, amb una programació plena de música elèctronica, integrant els estils dance, house, techno, progressive, entre molts altres en més d'una vintena de programes diversos, a càrrec de locutors i dj's mediàtics, tant nacionals com internacionals.


2016-2020.- Durant aquest periode la emissora es consolida cumplint quatre anys d'emissió ininterrompuda juntament amb els seus diferents esdeveniments i festes essent teloners de grups como Miquel de Roig, La Hora de Joglar, La Mulata, Dr Prats, Hotel Cochambre, entre altres.