:: Emissió:

Demana cançons a través del nostre Whastapp:

Tenim a la teva disposició el nostre número de telèfono mòbil per a poder sol·licitar cançons a través del nostre whatsapp i poder enviar dedicatòries:
644 71 96 59



Escolta Santandance Ràdio OnLine amb PC:

A través d'un dels següents enllaços podràs escoltar Santandance Ràdio Online* des de qualsevol ordinador personal amb connexió a internet i altaveus connectats amb qualsevol dels següents programes: Winamp, ITunes, Real Player o Windows Media Player. Selecciona el què més et convingui.

* Es recomana disposar d'una connexió ADSL/Fibra/4G i tenir part de l'ample de banda disponible.

- Fes clic aquí per escoltar Santandance Ràdio Online amb Winamp o iTunes (Descarrega ara Winamp o iTunes)

- Fes clic aquí per escoltar Santandance Ràdio Online amb Windows Media Player (Descarrega ara Windows Media Player

- Fes clic aquí per escoltar Santandance Ràdio Online amb Real Media Player (Descarrega ara Real Media Player)



Escolta Santandance Ràdio Online amb Mòbil o tauleta Android:

Descarrega la nostra App Santandance Ràdio per a Android i podràs escoltar Santandance Ràdio Online amb el teu smartphone Android. Hauràs de descarregar i instal.lar de forma gratuita la Aplicació disponible al següent enllaç App Santandance Ràdio al teu smartphone o tauleta Android.

Un cop executis la App Santandance Ràdio al teu smartphone o tauleta, amb el botó "Escuchános Online" de la Aplicació (depenent de la cobertura) començarà a sonar Santandance Ràdio Online* al teu dispositiu Android. A més, a la nostra Aplicació, dispossaràs d'un ennllaç al nostre web per a poder consultar la programació, horaris, novetats, agenda, festes,...

* Hauràs de tenir contractada una tarifa de dades amb el teu operador de telefonia o utilitzar una xarxa Wi-Fi.

També podràs escoltar Santandance Ràdio Online amb el teu dispositiu Android sense instal·lar la App. Com?
Pots fer-ho directament a través de la nostra pàgina web amb el reproductor existent a la part superior i introduïnt la següent url: "http://195.154.33.95:8256/stream". Exemple de programa gratuït: Winamp o la App Babanjo.


Història de la nostra emissió OnLine:

Santandance Ràdio va començar la seva emissió online per internet les 24 hores del dia, el dimecres 1 de juny del 2016 en període de proves a una qualitat de 128Kbps.

L'1 de setembre de 2016, Santandance Ràdio inicia de forma oficial la seva primera temporada online.

L'1 d'octubre de 2016, inicia la programació amb tots els programes, els més de 25 programes que configuren la primera temporada de Santandance Ràdio.