:: Emissiˇ:

Demana canšons a travÚs del nostre Whastapp:

Tenim a la teva disposiciˇ el nostre n˙mero de telŔfono m˛bil per a poder solĚlicitar canšons a travÚs del nostre whatsapp i poder enviar dedicat˛ries:
644 71 96 59Escolta Santandance RÓdio OnLine amb PC:

A travÚs d'un dels segŘents enllašos podrÓs escoltar Santandance RÓdio Online* des de qualsevol ordinador personal amb connexiˇ a internet i altaveus connectats amb qualsevol dels segŘents programes: Winamp, ITunes, Real Player o Windows Media Player. Selecciona el quŔ mÚs et convingui.

* Es recomana disposar d'una connexiˇ ADSL/Fibra/4G i tenir part de l'ample de banda disponible.

- Fes clic aquÝ per escoltar Santandance RÓdio Online amb Winamp o iTunes (Descarrega ara Winamp o iTunes)

- Fes clic aquÝ per escoltar Santandance RÓdio Online amb Windows Media Player (Descarrega ara Windows Media Player

- Fes clic aquÝ per escoltar Santandance RÓdio Online amb Real Media Player (Descarrega ara Real Media Player)Escolta Santandance RÓdio Online amb M˛bil o tauleta Android:

Descarrega la nostra App Santandance RÓdio per a Android i podrÓs escoltar Santandance RÓdio Online amb el teu smartphone Android. HaurÓs de descarregar i instal.lar de forma gratuita la Aplicaciˇ disponible al segŘent enllaš App Santandance RÓdio al teu smartphone o tauleta Android.

Un cop executis la App Santandance RÓdio al teu smartphone o tauleta, amb el botˇ "Escuchßnos Online" de la Aplicaciˇ (depenent de la cobertura) comenšarÓ a sonar Santandance RÓdio Online* al teu dispositiu Android. A mÚs, a la nostra Aplicaciˇ, dispossarÓs d'un ennllaš al nostre web per a poder consultar la programaciˇ, horaris, novetats, agenda, festes,...

* HaurÓs de tenir contractada una tarifa de dades amb el teu operador de telefonia o utilitzar una xarxa Wi-Fi.

TambÚ podrÓs escoltar Santandance RÓdio Online amb el teu dispositiu Android sense instalĚlar la App. Com?
Pots fer-ho directament a travÚs de la nostra pÓgina web amb el reproductor existent a la part superior i introdu´nt la segŘent url: "http://195.154.33.95:8256/stream". Exemple de programa gratu´t: Winamp o la App Babanjo.


Hist˛ria de la nostra emissiˇ OnLine:

Santandance RÓdio va comenšar la seva emissiˇ online per internet les 24 hores del dia, el dimecres 1 de juny del 2016 en perÝode de proves a una qualitat de 128Kbps.

L'1 de setembre de 2016, Santandance RÓdio inicia de forma oficial la seva primera temporada online.

L'1 d'octubre de 2016, inicia la programaciˇ amb tots els programes, els mÚs de 25 programes que configuren la primera temporada de Santandance RÓdio.