:: Programes: Eighty:
Eighty:
Els vuitanta tornen musicalment i nosaltres us acompanyarem en aquest recorregut els dimecres de 5 a 6 de la tarda. Reviurem moments màgics i repassarem any a any aquesta dècada gloriosa de la música.

L’Eighty va néixer al 2002 i la seva vida va corre per les ones de Ràdio Punt Barcelona, al barri del Carmel fins al gener de 2006. Des de l'octubre de 2009, després de gairebé 4 anys de silenci, l’Eighty va tornar a fer girar els discos, tornar a despertar amb les millors cançons d'una dècada que va aportar música i energia a tota una generació gris.

Esperem que l’Eighty sigui el vostre company d'estudi, que camini a les vostres orelles. L’Eighty torna per acompanyar-vos a les vostres vides.

Seguint la filosofia del programa, volem que tu siguis part activa, que participis demanat les teves cançons, que ens expliquis que signifiquen… podras fer-ho via mail a: raio@santandance.com

Recordeu… l’Eighty tots els dimecres de 19 a 20h.

Visita el nostre blog i descarrega el programa que no hagis pogut escoltar en directe: http://eighty-radio.blogspot.com.es


Locutor/s: Núria Ruiz
Horari: Dimecres: De 19h a 20h