DJ's
Recomanats
Col·laboradors

  Programació d'avui, diumenge 16 de desembre:
- De 00h a 04h: Pandora, El Programa de los Buscadores
- De 04h a 05h: Clublife
- De 05h a 06h: Deca Dance
- De 06h a 17h: Fórmula Weekend
- De 16h a 17h: Euphoria
- De 17h a 18h: Això és Música
- De 17h a 18h: Play Formula
- De 18h a 20h: Freqüència Musical
- De 20h a 22h: Santandance At Work
- De 22h a 23h: Retrocedemos en el Tiempo
- De 23h a 24h: Top Nuevos Talentos

* Graella de Programació *

  A la Primavera'18, nous Programes al Cap de Setmana

El Cap de Setmana a Santandance Ràdio presenta novetats, coincidint amb l'arribada de la primavera!

Incorpora dos nous programes el diumenge a la nit:
- Retrocedemos en el Tiempo (22h)
- Top Nuevos Talentos (23h)

A més modifica horaris de diferents programes dins del mateix cap de setmana:
- Energy Power es trasllada al dissabte a les 19h.
- Dj Pixon Sessions es trasllada al dissabte a les 20h.
- Decadance es trasllada a la matinada del diumenge a les 05h.
- Play Formula es trasllada a la tarda del diumenge a las 17h.  La Música Dance dels 80 i 90, marquen la tendència a la Temporada 2018Els seus Màxims Representants, José María Castells, Toni Peret i Quique Tejada, el 'DreamTeam' del Dance, segueixen protagonitzant les millors festes, després de més de 3 dècades en cabina.

Ara que tan de moda s'ha posat recordar la música dance dels 80 i 90 és just reconèixer als seus autèntics precursors, els DJS que de veritat van potenciar aquest estil creant magnífiques produccions, el DreamTeam del Dance, Jose María Castells, Toni Peret i Quique Tejada.

Artífexs dels Max Mix, Màquina Total, El més Dur, Bolero Mix, Ibiza Mix, entre molts altres ..., productors d'artistes tan emblemàtics de l'època com Paco Pil, OBK o Viceversa i participants en una infinitat de Maxi Singles que han quedat en la memòria popular, en convertir algun d'ells en autèntics èxits de l'estiu, com la famosa Bomba de King Àfrica o El Tauró de Projecte 1. Després de més de 30 anys de professió continuen portant el seu xou a les millors festes.

Des 2015 són els DJ de 'Children Of The 80' s ', la festa que ha revolucionat l'oferta lúdica d'Eivissa i Tenerife i que el 2018 preveu superar el seu propi rècord d'assistència. 'Children Of The 80' s ', compta a més, amb l'actuació en directe dels artistes i grups més destacats de l'època i succeeix en un entorn únic i màgic com el que només Hard Rock Hotel Eivissa / Tenerife sap crear per a cada festa.Ells són també els DJS Oficials de 'Jo vaig anar a EGB' una comunitat que compta amb gairebé 2 milions de seguidors a les seves xarxes socials i que el 27 de gener de 2018 va tenir la seva primera posada de llarg davant més de 16.000 persones al Wizink Center de Madrid.

Si parlem dels 90s sens dubte el plat fort es diu 'Noventeros', un esdeveniment que es celebra a Madrid des de fa 2 anys i que el 2018 se'n va de gira per tot Espanya amb el xou del DreamTeam i amb les actuacions dels artistes més representatius d'aquesta dècada. D'aquesta festa ha nascut el seu més recent llançament, Noventeros Mix, un doble CD amb el millor del dance dels 90s megamezclado com només ells saben fer.

La novetat en aquesta temporada 2018 és sens dubte la internacionalització de la seva Show VideoMegamix, que en aquesta ocasió els portarà fins Antalya, Turquia, on conduiran la festa '80' s People 'que tindrà lloc entre maig i setembre en un entorn paradisíac.


  Graella de Programació de Santandance Ràdio 2017-2018